Ingerichte tent huren in Drenthe? Ontdek onze verhuurtenten voor 6 personen!

Een ingerichte tent huren in Drenthe? Ontdek onze 6-persoons verhuurtenten op Camping de Hondsrug. Deze tent is dé ideale oplossing voor mensen die geen zin hebben om de hele inboedel mee te nemen en een tent op te zetten. De vakantie kan direct beginnen, en de kinderen? Die kunnen onbezorgd spelen in de speeltuin of heerlijk zwemmen in het zwembad. Kom ook kamperen in een tent en huur een ingerichte tent in Drenthe op Camping de Hondsrug.

Ingerichte tent voor 6 personen

Ook het ultieme kampeergevoel ervaren, maar zie je een toch een beetje op tegen alles wat er bij komt kijken, dan zijn onze ingerichte tenten ideaal voor een goede start van de vakantie.

Faciliteiten

Kamperen in een ingerichte tent in Drenthe met vele faciliteiten

Een ingerichte tent huren in Drenthe op Camping de Hondsrug geeft de ultieme kampeerbeleving. Wat een vakantie op onze camping zo bijzonder maakt, is dat je tijdens je verblijf onbeperkt gebruik kunt maken van de faciliteiten:

Een dagje eropuit? Bekijk dan de omgevingspagina’s met tips voor uitjes met de kinderen, actieve dagtrips, fietsroutes en meer.

Meer weten over een ingerichte tent huren in Drenthe op Camping de Hondsrug? Neem dan contact met ons op of boek online direct je vakantie.

* Binnenkort meer informatie over de ingerichte tenten 
* tentfoto's ter indicatie