Ingerichte tent huren in Drenthe? Ontdek De Waard tent

Een ingerichte tent huren in Drenthe? Ontdek De Waard tent op Camping de Hondsrug. Deze tent is dé ideale oplossing voor mensen die geen zin hebben om de hele inboedel mee te nemen en een tent op te zetten. Onze De Waard tent staat op een zonnige plaats op onze luxe camping. Een ideale plek om even helemaal tot rust te komen. En de kinderen? Die kunnen onbezorgd spelen op het speeltoestel gelegen op het kampeerveld of in de grote speeltuin op de camping. Kom ook kamperen in een tent en huur een ingerichte tent in Drenthe op Camping de Hondsrug.

De Waard tent voor 6 personen

Ook het ultieme kampeergevoel ervaren, maar zie je een toch een beetje op tegen al het gedoe? Boek dan onze compleet ingerichte 6 persoons De Waard tent.

ingerichte tent drenthe hurenDe tent is voorzien van:

  • Groot woongedeelte
  • Luifeltje
  • Volledig ingerichte keuken met onder andere een (filter)koffiezetapparaat, koelkast met vriesvakje, kooktoestel, pannenzet en servies
  • Kolenbarbecue
  • 3 afsluitbare slaapcabines
  • 6 bedden met dekbedden en kussens
  • Lakenpakket (afname verplicht)

Deze tent is te vinden op de Vool en liggen super dicht bij de grote speeltuin, het buitenzwembad en het sanitairgebouw.

Kamperen in een ingerichte tent in Drenthe met vele faciliteiten

Een ingerichte tent huren in Drenthe op Camping de Hondsrug geeft de ultieme kampeerbeleving. Wat een vakantie op onze camping zo bijzonder maakt, is dat je tijdens je verblijf onbeperkt gebruik kunt maken van de faciliteiten:

Een dagje eropuit? Bekijk dan de omgevingspagina’s met tips voor uitjes met de kinderen, actieve dagtrips, fietsroutes en meer.

Meer weten over een ingerichte tent huren in Drenthe op Camping de Hondsrug? Neem dan contact met ons op of boek online direct je vakantie.