Lees de reviews van Camping de Hondsrug

Gastbeoordelingen

Camping de Hondsrug scoort gemiddeld een 8.3 uit 342 beoordelingen.
Ligging 8.6
Prijs / kwaliteit 8.4
Kindvriendelijk 8.7
Eetgelegenheden 7.3
Staat v/h sanitair 8.6
Zwembad 7.6
Hygiëne 8.6

Eigen camper

Schone camping en sanitair dik tevreden
Op vakantie geweest met oudere kinderen 2-8-2020

Gezelig en rustig

Mooie camping waar duidelijk familie centraal staat en duidelijke afspraaken omtrend deze tijd
Op vakantie geweest met partner 2-8-2020

Super gezelig en rustige camping

Pluspunten rustig ruime plekken alles wat we nodig hadden is er zwembad goeie afspraken in deze tijd was ook goed te doen eigelijk geen min punten als ik wat wou regelen op de receptie was dit ook snel en netjes geregeld
Op vakantie geweest met partner 2-8-2020

Goed voor 1 keer

Camping op zich prima. In de brochure staat dat je voor de boodschappen niet de camping af hoeft. Dat hebben wij anders ervaren. Wij hadden de nieuwste privé sanitair units. Was op zich prima, maar hebben daar wel vraagtekens bij... Douchen in de avonduren is niet zonder privacy. Dit komt door de melkglaswand. In de omgeving veel te zien en te beleven. Al met al een prima camping voor gezinnen maar niet voor ons als stel.
Op vakantie geweest met partner 28-7-2020

Leuke camping

Gezellige camping met heel veel speel gelegenheden voor kinderen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 28-7-2020

Fijn, schoon, zwembad en restaurant kunnen beter.

Fijne, schone camping, waar wat meer aandacht besteed mag worden aan de faciliteiten. De zwembaden zijn klein en eenvoudig. Ook het restaurant en terras zien er niet aantrekkelijk uit. Sportvelden en sanitair zijn top. Ook de vaatwassers zijn fantastisch! Het personeel op de camping is vriendelijk en behulpzaam.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 27-7-2020

Ontzettend genoten

Super leuke camping voor de kids. 3 weken lang hebben ze zich elke dag (bijna) de hele dag vermaakt met het animatieteam...super enthousiast en heel goed uit gedacht en uitgewerkt. Sanitair gebouwen netjes en schoon...vaatwasser ook een hele uitkomst!...personeel altijd met een lach over de camping...enige minpuntje is wel de WiFi...voor zo’n grote mooie nette camping had dat wel beter gekund.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-7-2020

Fijne camping

Fijne sfeer op de camping, nette sanitair, handige kinderdouches, veel te doen voor de kinderen, kortom we hebben ons prima vermaakt! Tip: we zijn naar ‘t nije Hemelriek geweest, zwemstrand ongeveer 15 minuten rijden, een aanrader!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 24-7-2020

Fantastisch

Mooie camping vriendelijke mensen
Op vakantie geweest met partner 24-7-2020

Prachtige camping met mooie faciliteiten

Een prachtige camping met een diversiteit aan plekken. De plekken van 80 m2 zijn wel wat aan de kleine kant voor een middelgrote caravan of tent. Sanitair wordt goed onderhouden en het park ziet er goed onderhouden uit. WiFi stelt alleen niet zo veel voor en dat zou je bij deze camping anno nu wel anders verwachten.
Op vakantie geweest met partner 23-7-2020

Gezellige camping

Gezellige gezinscamping. Ruime plaatsen en schoon sanitair. Leuk programma voor de kinderen. Min punt: eetgelegenheid en de campingwinkel erg eenvoudig voor zo’n grote camping. Wel vriendelijk personeel!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-7-2020

Leuke camping lekker uit gerust.

Het enige min punt een zeer slechte WIFI.
Op vakantie geweest met partner 21-7-2020

Big and nice camping for smalls tot teenagers

GOOD camping, I was surprised with the fact that they have dishes machine avalaible. My kids 10 and 9 years loved it, its spacious. They have 🐔 and 🐇 close to the store nice for to feed them. I was surprised the activities are divided for ages. 👍 Min punt outside pool only has one slide , and even with solar heating system its cold. For the rest we would like to come back
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-7-2020

Super

Ik heb een super verblijf gehad alles goed geregeld genoeg toiletgebouwen eigenlijk heb je er alles. Alleen waren wij niet helemaal tevreden over het eten in het restaurant.
Op vakantie geweest met partner 19-7-2020

Wat een leuke Kindvriendelijke Camping!

Ondanks de huidige crisis. Hebben we een fantastische week meivakantie gehad. De camping is ruim opgezet, netjes en schoon. En het personeel vriendelijk en behulpzaam. Van receptie, tot kampwinkel en technische dienst. Daarnaast hoorden wij dat het animatieteam vernieuwd is sinds dit jaar. Dus uiteraard hier gebruik van gemaakt. Onze kinderen waren onder de indruk van de activiteiten die georganiseerd werken. En de teamleden waren gezellig en lekker enthousiast. Het animatieprogramma was vernieuwend en de activiteiten tot in detail uitgewerkt. Super leuk! We denken erover om in de zomer terug te komen. Onze kinderen wouden nog helemaal niet naar huis. Complimenten!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-5-2020

Fijne camping

wat een fijne mooie camping, heel aardig personeel. heel erg gericht op kinderen.overal waren er speel toestellen en zandbakken we hadden bij onze caravan een privee sanitair gebouwtje,heel netjes en schoon. grote ruime camping, grote staan plaatsen. jammer genoeg was het binnen bad en het buiten zwembad gesloten i.v.m de covid-19 het restaurant was ook gesloten,maar er was afhaal service. we moisten op vrijdag al vroeg vertrekken, en de poort ging pas om 8.00 uur open,maar de eigenaar had special voor ons de poort zo in gestalt dat we om 7 uur al konden vertrekken. wat een servers . het ligt in de bossen,en rondom mooie oude dorpjes. de winkels zijn dicht bij,zo,n 10 min rijden en je staat bij de winkels. mooie nette goede fietspaden. we komen hier zeker weer terug. en heel zeker een aanrader voor als U naar een fijne mooie camping wilt.
Op vakantie geweest met partner 2-5-2020

Fantastisch

Schone camping. Super personeel en schoon sanitair.
Op vakantie geweest met partner 19-12-2019

Fantastische ontspanning

Het is een vrij grote camping, de veldjes zijn autovrij. De speeltuinen en de zwembaden zijn heerlijk! Het sanitair is ontzettend schoon, personeel is fantastisch!!! De comfort plaatsen zijn echt lekker groot. De afwas plek is net zo schoon en dat er vaatwassers zijn is een uitkomst! Ook de info bij de receptie is zeer uitgebreid en het personeel zeer behulpzaam! Bedankt voor een heerlijke vakantie
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-9-2019

Ontspannen

Mooi nette camping. Zowel binnen als buiten zwembad is prima. Veel vermaak voor de kinderen aanwezig
Op vakantie geweest met jonge kinderen 27-8-2019

Prima camping op een paar kleine puntjes na

Mooi ruim opgezette camping. Fijne en grote campingplekken met een leuk speeltoestel voor de kleintjes. Schoon sanitair, maar niet overal hebben de douches een fijne straal zodat vaak 6 minuten te kort was om je haren te wassen. De kinderbadjes waren erg fijn. Zwembad binnen vonden wij erg koud. Het animatieteam vonden wij wat minder, we misten daarin het enthousiastme. Wel hele aardige en vriendelijk personeel. En echt een mooie omgeving.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 26-8-2019

Leuke camping!

Wij stonden de eerste 2 weken van augustus op de camping en hebben een leuke tijd gehad. Mooie ruime kampeerplaatsen en auto mocht dichtbij geparkeerd worden. Het sanitairgebouw zag er elke dag goed schoon uit. Handige kinderdouches beschikbaar. De douches voor volwassenen waar je 6 minuten warm kon douchen waren ook prima. Gratis WiFi is fijn, echter het bereik liet regelmatig te wensen over. Voldoende speelplaatsen voor de kinderen. Het animatieteam vonden wij echt ver onder de maat. We misten het enthousiasme enorm. Betere voorbereiding zal fijn zijn. Als het animatieprogramma een flinke boost krijgt komen wij zeker terug! Zwembaden voldeden prima, binnenbad is simpel maar fijn dat het er is met slechter weer.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-8-2019

Mooie camping en zeer vriendelijk personeel!

Leuk zwembad, ruime plaats voor je tent, zeer vriendelijk personeel, camping wordt goed onderhouden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 5-8-2019

Leuke familiecamping maar kan nog beter

Wij stonden hier eind juli/begin augustus net na de hittegolf. Mooi activiteitenveld met airtrampoline, pannakooi, basketbalveld enz. Grote plaatsen met genoeg plek voor kampeermiddel en auto. Helaas veel kliekjesvorming. Zwembad buiten leuk maar koud en te klein voor formaat camping. Peuterbad daar was vies. Binnenbad niks bijzonders maar voldoet. Nergens toezicht dus hou kleine kinderen goed in de gaten! Raar: om in het binnenbad te komen moet je door het restaurant lopen. Kwaliteit van sanitair verschilt per sanitairgebouw. Gebouw vooraan de camping nogal verouderd en lang niet altijd even schoon, wel goede straal water om te douchen. Gebouw verderop is beter maar een minuscule waterstraal. Kwaliteit restaurant viel tegen, grote portie patat niet groter dan kinderportie, salade was een hoopje droge sla. Kampwinkel duur: pak koffie twee (!) euro duurder dan supermarkt. Animatie geen gebruik van gemaakt. Komen misschien nog eens terug.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-8-2019

Goedonderhouden gezinscamping met aandachtspunten

We verbleven een week met tent. Ruime plek! Veel leuke speelgelegenheden, lekker afkoelen in zwembad. Wel vreemd dat je als badgast door het restaurant naar het binnenbad moet. Ongemakkelijk voor badgast en horeca-gast. Vreemde openingstijden winkel, wel ideaal dat men tijdens de openingstijden alle broodjes vers kunnen afbakken. Niet veel contact doordat de vaste gasten nogal samenklitten. Zoon (10) ervaarde dat ook tijdens ruzie met 5 jongens (15), 5 tegen 1. Gelukkig speelden de kinderen wel leuk op het veld. Camping wordt goed onderhouden, geen rondslingerend afval, nauwelijks onkruid en goed gemaaid. Sanitair wel wisselend qua ouderdom en onderhoud, wel lastig met kleine kinderen: waar je alle kleren en handdoek etc. moet laten. Animatie team geen gebruik van gemaakt. We misten wel de traditionele camping Bingo! Of kinderdisco / tieneravond. Gratis Wifi was goed. Vertrek voor 11.00 krap met tent met kids, vertrek om 12.00 is beter.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-8-2019

Rustige vakantie

Open camping met zeer ruime plaatsen, goede schone sanitaire voorzieningen. Binnen en buitenzwembad. Zeer vriendelijk personeel. Verschillende speelmogelijkheden voor kinderen. s Morgens vroeg enigszins last van verkeersweg N34 gehad, maar niet overheersend. Mooi gebied om te fietsen.
Op vakantie geweest met partner 28-9-2018

Met verbeteringen, graag de volgende keer weer

Goede accomodatie,helaas lagen de bedden van caravan niet zo lekker. leuke camping, minder animatie als ik verwacht had. Jammer...Binnenzwembad had koud water... Ondanks de kritische noot een hele fijne vakantie gehad.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-8-2018

Fantastisch

grote camping,proper sanitair,leuke speeltuigen voor de kinderen,binnen en buiten zwembad,mooie staanplaatsen voor caravan of tent met water binnen handbereik. Prachtige streek vol met historische bezienswaardigheden en prachtige natuur.Wij komen zeker terug want 1 week is zeker niet voldoende om deze prachtige streek verder te ontdekken en wij gaan terug naar dezelfde camping maar dan waarschijnlijk in de zomer.
Op vakantie geweest met partner 23-9-2018

Gezellige familie camping

We hebben heerlijk genoten van onze vakantie. Ontspannen en voor de kinderen waren er leuk activiteiten. Je kon merken dat we einde seizoen waren.. het recreatie team mocht wel wat vernieuwend zijn.. het eerste toilet gebouw was gedateerd. We gingen naar de verbouwde toilet gebouw. Alles was schoon en je merkte dat iedereen hard werkte om de camping mooi schoon te houden.. we hebben het ontzettend naar ons zin gehad.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 3-9-2018

Fantasties

Het is een super mooie familie camping personeen is vriendelijk bij de receptie duidelijk antwoord op je vragen Ja wij gaan zeker weer
Op vakantie geweest met partner 28-8-2018

Een geweldige camping!

Een geweldige camping, zeer kindvriendelijk, gastvrij, zeer vriendelijk en deskundig personeel. We zijn hier nu voor de 4e keer geweest en we zijn er nog lang niet op uitgekeken. Kortom, een geweldige camping!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 18-8-2018

Top vakantie gehad.

Eigenlijk had ik geen klagen. Door het fantastische weer was het gras niet mooi groen meer. E het een aanrader de camping. Schoon sanitair en erg fraai, veel speelmogelijkheden en uitstekende zwemvoorzieningen.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 13-8-2018

2 fantastische dagen gehad,waren op doorreis.

een mooie,ruime en verzorgde camping die ook chalets verhuurt. Een mooi zwembad met een apart bassin met glijbaan. De campingwinkel is klein met een ruime broodservice maar voor de rest een heel beperkt aanbod .
Op vakantie geweest met oudere kinderen 11-8-2018

Volgende keer weer

Vond het winkeltje een beetje klein. Verder alles top
Op vakantie geweest met jonge kinderen 9-8-2018

Leuke vakantie

prima camping alles aanwezig voor een leuke vakantie genoeg bezienswaardigheden in de buurt met zowel auto te bereiken als met de fiets. voor de wat oudere onder ons is het bed niet echt goed.
Op vakantie geweest met partner 8-8-2018

Mooie stacaravan

Bij aankomst blij verrast door de staat van de stacaravan. Schoon, netjes en goed onderhouden. Kapotte buitenstoel werd direct vervangen. Een leuk welkomspakketje stond op ons te wachten en toch.. Er waren veel mieren in de caravan en buiten op tafel. De slagboom wordt geopend doormidden van kenteken scannen maar dit werkt niet zo goed dus elke keer even wachten. Toiletten bij het zwembad waren vies! De laatste nacht zijn we tot 3.00 bezig geweest met een brandalarm dat vals af bleef gaan. Uiteindelijk in dekens gewikkeld en in de auto gelegd. Bij de receptie kwam daar geen reactie op behalve dat ze het na zouden kijken. Gemiste kans wat mij betreft. Dames van de receptie waren vriendelijk maar een van de 2 was heel druk met de dingen achter de schermen en niet met de mensen voor de balie terwijl ze daar wel zat. We kregen, heel attent, een snoepzakje mee voor de terugreis.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-8-2018

Mooie camping, ruime plekken en erg schoon.

Wat een fijne camping, we zaten dicht bij het zwembad, wat met dit zomerse weer echt heerlijk was. De camping is erg schoon en je ziet nergens rommel. Er zijn genoeg speelfaciliteiten en de omgeving is er prachtig. De kleine supermarkt voor broodjes was een uitkomst maar anders kun je makkelijk even naar de dichtbijzijnde supermarkt in het dorp Annen. We hebben een leuke tijd gehad. Een punt van kritiek is het annimatie programma, er werd niet heel veel georganiseerd en de activiteiten die er waren, waren vaak niet goed voorbereid. Er waren veel jonge mensen aan het werk die de aansluiting met de kinderen vaak misten en hierin beter ondersteund hadden kunnen worden door de wat oudere begeleiders, daarnaast had er meer ingespeeld mogen worden op het weer. De buikglijbaan was wel een succes!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 2-8-2018

Zeer geslaagde en gezellige vakantie

We hebben een super geslaagde vakantie gehad. Chalet was netjes en schoon. Personeel vriendelijk en we hadden bij aankomst een vraag en binnen 5 minuten hebben ze dat voor ons geregeld. Echt een top camping. En in de omgeving is er genoeg te doen voor kleinere kinderen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-7-2018

Fantastisch

Uitstekende camping, vriendelijk personeel, goede voorzieningen en een zeer prettige onderlinge sfeer onder campingbewoners.
Op vakantie geweest met partner 11-7-2018

Een topcamping op de juiste locatie !

Camping heeft vriendelijk en doelgericht personeel wat snel en goed reageert op vragen van kampeerders. Het sanitair is schoon en de kampeerplaatsen zijn ruim opgezet. Grasmaaien is een lokale hobby en het lijkt wel of je op een golfbaan kampeert. Daardoor is het terrein ook schoon en vrijwel ongediertevrij. Wij werden verrast door een grote hoeveelheid meikevers. Vooral ´s avonds waren ze actief. We hebben genoten van de omgeving waar je prachtige fietstochten kunt maken. Verder is de camping zo centraal gelegen dat je ook nog wat Drentse cultuur kunt opsnuiven. Kortom, een prima camping op de juiste locatie.
Op vakantie geweest met partner 6-7-2018

Geweldige, kindvriendelijke, schone camping

Nette camping, super schoon sanitair, mooie omgeving , kindvriendelijk met veel speelgelegenheid, vriendelijk en behulpzaam personeel. Fijn dat er een binnen en buiten zwembad is.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 1-7-2018

Een echte aanrader

Prachtig opgezette camping, met zeer vriendelijk, gedukdig en behulpzaam personeel.
Op vakantie geweest met partner 14-6-2018

Een Top Camping

Geweldige camping Schoon 👍 Veel activiteiten 👍 Gastvrij👍 Een aanrader👍
Op vakantie geweest met partner 24-5-2018

Fantastisch

Op het weer na in het begin van de meivakantie een hele leuke vakantie gehad op de schoonste camping van Drenthe! Zal hem zeker aanbevelen. Alleen jammer dat sommige gasten een zootje van de toiletten maken
Op vakantie geweest met oudere kinderen 18-5-2018

Ideale uitvalsbasis voor uitstappen in de buurt

Hulpvaardig en zeer vriendelijk personeel
Op vakantie geweest met partner 16-5-2018

Mooie ruime plaatsen op een prachtige camping

Schone camping, zeer klant vriendelijk,
Op vakantie geweest met partner 8-5-2018

Een camping om terug te keren.

Voortreffelijk onderhouden camping. Vriendelijk personeel. Binnen en buiten zwembad. Ga volgend jaar zeker weer!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 6-5-2018

Mooie camping

Camping de Hondsrug in Eext is een mooi aangelegde camping in Drenthe. Alles ziet er verzorgd en goed onderhouden uit.Wij hadden helaas het weer niet mee maar hebben er ondanks dat een fijne tijd gehad.
Op vakantie geweest met partner 19-9-2017

Heerlijk!

Een heerijke camping. Ruime plekken, waarbij altijd de mogelijkheid is om zelf een plek te kiezen. Erg schoon sanitair en in de avond lekker rustig, waardoor we heerlijk sliepen. We waren al op vakantie geweest, dus dit was een extraatje. Maar we hebben hiermee het vakantie gevoel nog heerlijk kunnen vasthouden.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 14-9-2017

We hebben een fantastische tijd gehad

Twee zwembaden binnen en buitenbad,kindvriedelijk recreatie programma goed,graag wat meer organieseren in het voorseizoen de kantine wat langer open.
Op vakantie geweest met partner 8-9-2017

Super, alleen water van buitenzwembad te koud

Camping De Hondsrug ziet er schoon en netje uit
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-9-2017