Camping de Hondsrug

 

Camping de Hondsrug in Drenthe – de gezelligste camping van Nederland!

Camping in Drenthe gezocht? Kamperen of huren op 4-sterren Camping de Hondsrug in Drenthe betekent genieten van een geweldige vakantie in één van de mooiste gebieden van Nederland. Onze uitstekende faciliteiten op onze camping in Drenthe zorgen voor een heerlijke vakantie waaraan je nog lang met plezier aan terug zult denken. Zo zorgen wij ervoor dat je alle ruimte, comfort en privacy hebt voor een ontspannen vakantie. Of je nu op zoek bent naar een rustige vakantie of een avontuurlijke vakantie (met de kinderen), Camping de Hondsrug biedt het!

Kamperen of huur een accommodatie op onze camping in Drenthe

Of je nu heerlijk wilt kamperen, een kampeerplaats met privé sanitair zoekt of een tentplaats op onze camping in Drenthe, wij bieden iedere kampeerder een passende kampeerplaats – kamperen op maat! Houd je van iets meer comfort en gemak, huur dan een luxe chalet, bungalow, stacaravan of bungalowtent. Wil je een keer iets anders dan anders, dan is onze Sheddie in Sheddievillage of ons Zandkasteel echt iets voor jou. Op Camping de Hondsrug is er voor elk wat wils!

Tijd voor vakantie!

Camping de Hondsrug: een paradijs voor jou en de kinderen

Tijdens je vakantie op onze camping in Drenthe, hebben de kinderen de tijd van hun leven. Zo kunnen ze zwemmen in ons overdekte zwembad of openlucht zwembad met grote waterglijbaan! Ook kunnen de kinderen zich goed vermaken in de speeltuinen of met ons recreatieteam terwijl je geniet van een goed boek of kopje koffie. Onze tip: bezoek ons winkeltje voor de vergeten boodschap & speelgoed of kom lunchen in ons eetcafé met terras.

Meer weten over onze camping in Drenthe!

Ben je al erg enthousiast en wil je meer informatie over onze camping in Drenthe, vraag dan onze brochure aan of neem contact met ons op.

Onze arrangementen