Rustige camping in Drenthe: geniet en ontspan op Camping de Hondsrug

rustige camping drentheBen je op zoek naar een rustige camping in Drenthe? Kom naar Camping de Hondsrug! Kamperen en huren op onze 4-sterren camping is genieten van een heerlijke vakantie in één van de mooiste gebieden in Nederland. Vooral in het voor- en naseizoen kun je op rustige Camping de Hondsrug in Drenthe terecht voor een ontspannen vakantie. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en genieten van de rust en de stilte. Je zult versteld staan hoe rustgevend dat kan zijn!

Kamperen op maat of huur een accommodatie 

Camping de Hondsrug biedt diverse overnachtingsmogelijkheden aan. Zo kun je bij ons kamperen op verschillende soorten kampeerplaatsen. Vind hier de kampeerplaats die het beste bij je past.

Liever een accommodatie huren? Of je nu op zoek bent naar een luxe chaletstacaravan met meerdere slaapkamers of een compleet ingerichte bungalowtent, De Hondsrug biedt je alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Ook voor de bijzondere overnachtingen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je overnachten in een Sheddie in Sheddievillage of vorstelijk overnachten in het Zandkasteel!

Geniet van de prachtige omgeving van onze rustige camping in het Drentse Eext

rustige camping in drentheOnze rustige camping wordt omringd door adembenemende natuur. Om even helemaal te ontspannen raden wij je een wandel- of fietstocht door natuurgebied de Hondsrug aan. Ook Nationaal Park De Drentsche Aa is het brengen van een bezoekje zeker waard. Alhoewel ze dichtbij elkaar liggen, is het een wereld van verschil. In beide gebieden vind je weer andere flora en fauna.

Voordelig (en extra lang) genieten in het voor- of naseizoen

Vooral in het voor- of naseizoen kunnen wij je een rustige camping in Drenthe garanderen. Verblijf een weekend, week of maand op Camping de Hondsrug en kom helemaal tot rust. Uiteraard is het ook mogelijk langer te genieten van je vakantie. Om je vakantie nog aantrekkelijker te maken hebben we speciale arrangementen samengesteld in het voor- en naseizoen.

Wat denk je van een seizoen lang ontspannen? Met een seizoenplaats op Camping de Hondsrug kun je extra lang genieten van de schitterende omgeving. 

Meer weten over onze rustige camping in Drenthe

Heb je nog vragen over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag! Is je interesse al gewekt, boek online dan snel een onvergetelijke vakantie op onze rustige camping in Drenthe.