Camperplaats in Drenthe: ontdek Camping de Hondsrug

Overnachten op een camperplaats in Drenthe? Vier je vakantie op de gezelligste camping van Nederland: Camping de Hondsrug! Bij ons ben je met je camper aan het juiste adres als je op zoek bent naar een vakantie met de kinderen of juist een rustige vakantie in de natuur. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken beschikken wij over speciale voorzieningen en uitstekende faciliteiten waar je gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld onze campingwinkel met broodjesservice. 

Voor een campervakantie met alle faciliteiten bij de hand kun je op Camping de Hondsrug ook gebruik maken van onze plaatsen met privé sanitair. 

Vier je vakantie op een camperplaats op De Hondsrug in Drenthe en geniet van een waanzinnige tijd!

Vind de Camperplaats die bij je past

 
 
 

Ruime kampeerplaatsen in Drenthe voor grote en kleine campers

Wij hebben speciale ruime camperplaatsen waar je met je camper kunt verblijven. Bij ons overnacht je op de camping, zodat je ook het échte campinggevoel kunt ervaren.

Zoek bij ons de kampeerplaats uit die bij je wensen past. Zo kun je kiezen voor een standaard of comfort camperplaats. 

Speciale voorzieningen voor camperaars in Drenthe

Om het camperaars nog comfortabeler te maken hebben wij een stortplaats waar grote campers het afvalwater kunnen lozen. Tevens kun je hier je watertank vullen met schoon water voor onderweg.

Eten en drinken op Camping de Hondsrug

camper camping drentheCamping de Hondsrug ligt op een kleine 2 kilometer afstand van het centrum van het Drentse dorpje Eext. Toch hoef je voor je dagelijkse boodschappen niet naar het dorp, want in onze campingwinkel vind je alle ingrediënten voor een overheerlijke maaltijd. Begin de dag goed met verse broodjes en de krant en geniet van een heerlijke vakantie op onze campercamping in Drenthe. En heb je even geen zin om te koken, dan doen wij dat graag voor je. Onze keukenbrigade staat voor jou en je gezelschap klaar om een heerlijke maaltijd of snack klaar te maken. 

Bekijk onze plattegrond en zoek je favoriete plaats uit!

Zoek en boek je camperplaats in Drenthe 

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Al over stag? Zoek en boek dan je vakantie en geniet van een onvergetelijke vakantie op onze camperplaats in Drenthe

Tot ziens op Camping de Hondsrug!

 

Lees minder