Camperplaats in Drenthe: ontdek Camping de Hondsrug

Overnachten op een camperplaats in Drenthe? Vier je vakantie op de gezelligste camping van Nederland: Camping de Hondsrug! Bij ons ben je met je camper aan het juiste adres als je op zoek bent naar een vakantie met de kinderen of juist een rustige vakantie in de natuur. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken beschikken wij over speciale voorzieningen en uitstekende faciliteiten waar je gebruik van kunt maken.

Vier je vakantie op een camperplaats op De Hondsrug in Drenthe en geniet van een waanzinnige tijd!

Ruime kampeerplaatsen in Drenthe voor grote en kleine campers

camperplaats drentheWij hebben speciale ruime camperplaatsen waar je met je camper kunt verblijven. Bij ons overnacht je op de camping, zodat je ook het échte campinggevoel kunt ervaren.

Zoek bij ons de kampeerplaats uit die bij je wensen past. Zo kun je kiezen voor een standaard of comfort camperplaats. 

Ontdek de natuurrijke Hondsrug

Wil je liever wat langer blijven op een camperplaats op De Hondsrug in Drenthe, dat kan! Wij adviseren je om de fietsen mee te nemen en overdag te genieten van de prachtige omgeving. Maak een fiets of wandeltocht over de Hondsrug of langs de Drentsche Aa en geniet van de prachtige natuur.

Ga je op vakantie met de kinderen, dan zullen die zich niet zo snel vervelen. Zo is Camping de Hondsrug een waar paradijs voor de kinderen. Ze kunnen lekker zwemmen in onze zwembaden, spelen in onze grote speeltuin en pret maken met ons animatieteam: geweldig!

Speciale voorzieningen voor camperaars in Drenthe

Om het camperaars nog comfortabeler te maken hebben wij een stortplaats waar grote campers het afvalwater kunnen lozen. Tevens kun je hier je watertank vullen met schoon water voor onderweg.

Eten en drinken op Camping de Hondsrug

camper camping drentheCamping de Hondsrug ligt op een kleine 2 kilometer afstand van het centrum van het Drentse dorpje Eext. Toch hoef je voor je dagelijkse boodschappen niet naar het dorp, want in onze campingwinkel vind je alle ingrediënten voor een overheerlijke maaltijd. Begin de dag goed met verse broodjes en de krant en geniet van een heerlijke vakantie op onze campercamping in Drenthe. En heb je even geen zin om te koken, dan doen wij dat graag voor je. Onze keukenbrigade staat voor jou en je gezelschap klaar om een heerlijke maaltijd of snack klaar te maken. 

Bekijk onze plattegrond en zoek je favoriete plaats uit!

Een paar nachten of liever een lange vakantie op een camperplaats in Drenthe?

camperplaats drentheAlles is mogelijk op tijdens een vakantie op een van onze camperplaatsen. Als je op doorreis bent, kun je bij ons terecht om 1 of meerdere nachten te verblijven.

Maak een tussenstop en geniet even van de mooie omgeving van Eext en de uitstekende faciliteiten op onze camping.

Proefkamperen met de camper op onze camping? Neem een kijkje op Camping de Hondsrug!

Heb je een nieuwe camper? Of staat je camper de hele winter in de stalling? Dan adviseren we je om gezellig bij ons te komen proefkamperen. Kom daarom een weekend of paar dagen proefkamperen met je camper op een camperplaats in Drenthe op Camping de Hondsrug. Wij doen er alles aan om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Zoek en boek je camperplaats in Drenthe 

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Al over stag? Zoek en boek dan je vakantie en geniet van een onvergetelijke vakantie op onze camperplaats in Drenthe

Tot ziens op Camping de Hondsrug!

Lees minder