Voordelig kamperen in juli en augustus op Camping de Hondsrug

kamperen in juli en augustusIn juli en augustus kun je voordelig kamperen op Camping de Hondsrug in Drenthe. Met onze zomeraanbieding 21=19 krijg je meer kampeervakantie voor hetzelfde geld. Je kunt dus langer genieten op de Hondsrug met extra voordeel oplopend tot 10% korting. Dat maakt je vakantie nog aantrekkelijker!

Voordelig op vakantie naar de Hondsrug in Drenthe

Geniet van onze exclusieve zomeraanbieding en kom maar liefst 21 dagen vakantie vieren op onze camping met uitstekende faciliteiten en betaal voor slechts 19 dagen. Kortom, je krijgt 2 dagen vakantie van ons cadeau. Hoe langer je kampeert, hoe goedkoper je vakantie in verhouding wordt.

Uitstekende faciliteiten op Camping de Hondsrug

zomervakantieUiteraard mag je gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Neem een verfrissende duik in het zwembad, haal verse broodjes in de campingwinkel en doe mee met het animatieteam. Er is van alles te doen en beleven op de camping!

De omgeving van Camping de Hondsrug biedt voor jong en oud fantastische mogelijkheden. Voor ieder gezelschap zijn vele activiteiten in de omgeving om er gezellig op uit te gaan in Drenthe. Bekijk voor leuke tips onze eropuit pagina’s.

Zoek en boek direct je zomervakantie