Voordelig kamperen in juli en augustus op Camping de Hondsrug

In juli en augustus kun je voordelig kamperen op Camping de Hondsrug in Drenthe. Met onze zomeraanbieding 21=19 krijg je meer kampeervakantie voor hetzelfde geld. Je kunt dus langer genieten op de Hondsrug met extra voordeel. Dat maakt je vakantie nog aantrekkelijker!

Last minute op vakantie naar de Hondsrug in Drenthe

kamperen in juli en augustusOok als je last minute besluit om lekker op vakantie te gaan ben je bij Camping de Hondsrug in het bijzonder groene Drenthe aan het juiste adres.

Geniet van onze exclusieve zomeraanbieding en kom maar liefst 21 dagen vakantie vieren op onze camping met uitstekende faciliteiten en betaal voor slechts 19 dagen.

Kortom, je krijgt 2 dagen vakantie van ons cadeau. Hoe langer je kampeert, hoe goedkoper je vakantie in verhouding wordt.

Uitstekende faciliteiten op Camping de Hondsrug

Hondsrug zwembad02Uiteraard mag je gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Neem een verfrissende duik in het zwembad, haal verse broodjes in de campingwinkel en doe mee met het animatieteam. Er is van alles te doen en beleven op de camping!

De omgeving van Camping de Hondsrug biedt voor jong en oud fantastische mogelijkheden. Voor ieder gezelschap zijn vele activiteiten in de omgeving om er gezellig op uit te gaan in Drenthe. Bekijk voor leuke tips onze eropuit pagina’s.