Dé leukste kindercamping in Drenthe: De Hondsrug!

kindercamping drentheOp zoek naar een kindercamping in Drenthe? Ontdek De Hondsrug: dé leukste kindvriendelijke camping van Nederland. Onze 4-sterren kindercamping is écht een waar paradijs voor de kinderen. En als je kinderen het leuk vinden, dan heb jij toch ook een leuke vakantie? Camping de Hondsrug in Drenthe is niet alleen geschikt voor de allerkleinsten, maar ook voor grotere kinderen. Zo kunnen ze pret maken met het animatieteam, een duik nemen in onze zwembaden en nog veel meer...!

Maximaal genieten op kindercamping De Hondsrug in Drenthe

Maximaal genieten met de kinderen doe je op De Hondsrug in Drenthe. Zo hebben wij:

  • Diverse zwembaden: verwarmd binnenzwembad en openluchtzwembad met waterglijbaan en een peuterbad
  • Kampeervelden met speeltoestellen
  • Grote speeltuin
  • Speelweide en sportveld
  • Tijdens de schoolvakanties een enthousiast recreatieteam
  • En nog veel meer…

Op onze kindvriendelijke camping kun je niet alleen ontspannen kamperen, maar ook accommodatie huren. Zo kun je bij ons zelfs vorstelijk overnachten in Het Zandkasteel. Bekijk hier alle verhuuraccommodaties.

Kindercamping in Drenthe = onbeperkt spelen in het zwembad of de speeltuin

kindercamping drentheOnze kindercamping heeft maar liefst twee fantastische zwembaden! Tijdens de zomerse dagen kunnen de kinderen genieten van het openluchtzwembad mét waterglijbaan. Voor de allerkleinsten hebben we een apart peutergedeelte, zodat iedereen zich kan vermaken op De Hondsrug. Ook kun je met het hele gezin van uren plezier genieten in ons subtropische zwembad. Terwijl de kinderen zich vermaken in het warme water, kun je puur ontspannen in het Romaanse stoombad of de jacuzzi.

Liever spelen in de buitenlucht? Ontdek dan onze gave speeltoestellen in de speeltuin! In onze grote speeltuin vind je vele speelfaciliteiten en sportvelden. Ook staan er verschillende speeltoestellen verspreid op de kampeervelden, zodat je toch nog een oogje in het zeil kunt houden.

Een dagje uit met de kinderen tijdens je verblijf op de leukste camping in Drenthe

Er is niet alleen veel te doen op onze camping in Drenthe, maar ook in de omgeving. Ontdek de mogelijkheden en ga een dag eropuit met de kinderen. Zo kun je met het hele gezin naar Wildlands Adventure Zoo, Klimpark Outdoor Grolloo of naar het Sprookjeshof.

Ben je al enthousiast na het lezen? Zoek en boek direct je vakantie en kom ook eindeloos genieten op kindercamping De Hondsrug!

Onze arrangementen