Voordelig kamperen in het laagseizoen met een kortingskaart

Kamperen bij Camping de Hondsrug is in het laagseizoen extra voordelig wanneer je in het bezit bent van een kortingskaart zoals de ACSI Camping Card. Met de ACSI Camping Card profiteer je in het voorseizoen en naseizoen namelijk van extra hoge kortingen. Wil je weten welke kortingskaarten wij accepteren, neem dan contact met ons op

ACSI beoordeelt Camping de Hondsrug met een 8,4

ACSI campingAlle campings die aangesloten zijn bij Eurocampings worden geinspecteerd door een onafhankelijk inspecteur.

Aan de hand van een checklist worden alle voorzieningen gecontroleerd en beoordeeld. De inspecteur beoordeelde Camping de Hondsrug met maar liefst een 8,4 en omschrijft de camping als:

"Een sfeervolle jonge gezinscamping met speeltoestellen op de veldjes en een verwarmd binnen- en buitenzwembad. Gelegen aan de bosrand met ruime fiets- en wandelmogelijkheden."

Camping met zwembad

acsi campingCamping de Hondsrug beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder maar liefst 2 zwembaden. Het openluchtzwembad heeft een grote waterglijbaan, die garant staat voor veel speelplezier voor jong en oud. Voor de allerkleinste gasten is een speciaal peuterbad waar ze heerlijk kunnen spetteren en spelen. Daarnaast is er een overdekt zwembad.

Luxe kamperen voor een gunstige prijs

Kamperen op Camping de Hondsrug betekent genieten van luxe, comfort en gemak. Zo kun je gebruik maken van onze afwasservice, gratis douchen en gebruik maken van warm water. Voor de kinderen zijn er vele speelfaciliteiten aanwezig.

Gelegen in de prachtige omgeving

ACSI camping drentheDe omgeving van Camping de Hondsrug is zeer gevarieerd. Je kunt er uren wandelen en fietsen, genieten van de prachtige bossen, heidevelden of zandverstuivingen. De Hondsrug is uitgeroepen door Unesco tot eerste Unesco Global Geopark van Nederland. Je kunt zelf de historie en cultuur ontdekken van de Hondsrug door op expeditie te gaan. Een echte aanrader voor cultuurliefhebbers!

Wanneer je een dagje er op uit wilt, kun je ook alle kanten op. Van museum tot attractiepark, Drenthe heeft het allemaal. Wij geven je op de omgevingspagina al diverse tips, maar loop ook eens langs de receptie. Wij geven je graag advies.