Praktisch

Hieronder treft u, in alfabetische volgorde, een aantal zaken die handig zijn om te weten als u als gast op Camping De Hondsrug verblijft.

Aankomst en vertrek

Voor het kamperen met een eigen tent of caravan hanteren wij geen vaste aankomst- of vertrekdag, u kunt dit dus zelf bepalen. De aankomsttijd is na 14.00 uur en vertrektijd voor 12.00 uur.

Als u een bungalowtent, stacaravan of chalet heeft gehuurd kunt u op de dag van aankomst na 15.00 uur in de gehuurde accommodatie terecht. Mocht u eerder arriveren, dan kunt u uiteraard alvast gebruik maken van de faciliteiten op de camping. U dient de accommodatie op de vertrekdag vóór 10.30 uur te verlaten.

Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie.

Annuleringsverzekering

Bij uw reservering kunt u een annuleringsverzekering verzekeringen afsluiten. De premie bedraagt 5% van de totale huursom + € 4,50 poliskosten en assurantiebelasting. Wij adviseren u om ook een reisverzekering af te sluiten. Bij eventuele annulering hanteren wij de RECRON-voorwaarden.

Voorwaarden Toeristische plaatsen

Voorwaarden Vakantieverblijven

Betaling

Binnen 7 dagen na ontvangst van onze bevestiging dient u 50% van het factuurbedrag over te maken. Het restant dient 14 dagen voor aankomst te worden voldaan.

Bezoekers / Logés

Indien bezoekers blijven overnachten, vallen zij onder het overnachtingtarief. U dient deze dan in te laten schrijven bij de receptie. Prijzen: zie tarieven.

Huisdieren

Huisdieren worden op het terrein toegelaten, mits ze kort (tot 2 m.) zijn aangelijnd. Per plaats is maximaal één hond toegestaan. De begeleider/ster dient een hondenpoepschepje of -zakje bij zich te dragen, om de eventuele uitwerpselen op te ruimen. Hondenpoepzakjes zijn verkrijgbaar op de receptie. Er zijn twee speciale uitlaatweiden voor uw hond.
Huisdieren van bezoekers worden niet toegelaten!

Nachtrust

Mede gezien het familiekarakter van onze camping, attenderen wij u erop dat het vanaf 23.00 uur rustig dient te zijn op de camping.

Opening Camping

U kunt bij ons verblijven vanaf 31 maart tot 30 september

Parkeren Auto

De auto mag op de plaats worden geparkeerd bij de kampeerplaatsen op de velden Hertenweide, Valleidal en Bosweide. Tevens kunnen de huurders van een bungalowtent, stacaravan of chalet, de auto op de plaats parkeren. Voor de andere plaatsen zijn er aparte parkeergelegenheden binnen ±50 m van uw plaats (de auto mag hier dus niet op/bij de plaats staan).

Zwembaden

De zwembaden zijn gratis toegankelijk voor gasten. Het overdekte zwembad (watertemperatuur 28°C) is geopend van 31 maart t/m 30 september. Het buitenzwembad (door zonnecollectoren verwarmd) is, bij goede weersomstandigheden, geopend vanaf de meivakantie tot begin september.

Het overdekte zwembad is, in het hoogseizoen (Hemelvaart, Pinksteren en de grote schoolvakantie) 's morgens 9 tot 11 uur en in voor- en naseizoen 9 tot 10 uur, alleen toegankelijk voor personen ouder dan 30 jaar en ouders met kinderen t/m 6 jaar.

Bereikbaarheid

De camping is gemakkelijk te bereiken. Op de N34 neemt u tussen Gieten en Zuidlaren de afslag Annen-Anloo. Volg dan de borden naar "de Hondsrug". Zie ook Contact.