De leukste camping in Eext? Camping de Hondsrug!

Op zoek naar een camping in Eext? Camping de Hondsrug bied je een onvergetelijk verblijf. Onze camping in Eext is gelegen in één van de mooiste gebieden van Nederland en biedt uitstekende faciliteiten. Of je nu een kampeerplaats of een verhuuraccommodatie bij ons boekt: wij hebben werkelijk alles in huis om je vakantie onvergetelijk te maken.

Camping in Eext met uitstekende faciliteiten

Camping de Hondsrug in Eext is dé familiecamping waar families van een onvergetelijk kampeervakantie kunnen genieten. Wil je meer privacy en rust? Ontdek dan onze beschutte kampeerplaatsen op onze camping in Eext, zoals de Koolmeeslaan of Valleidal. Ook kun je bij ons een stacaravan, chalet of bungalowtent huren.

Waar je ook voor kiest, wij bieden je veel faciliteiten en mogelijkheden voor een geweldige vakantie op Camping de Hondsrug:

  • Diverse zwembaden: verwarmd binnenzwembad en openluchtzwembad met waterglijbaan en een peuterbad
  • Kampeervelden met speeltoestellen
  • Tijdens de schoolvakanties een enthousiast recreatieteam
  • En nog veel meer…

Ontdek de prachtige omgeving op onze camping in Eext

Onze camping in Eext is omringd door een prachtige en veelzijdige omgeving. Zo zijn er vele mogelijkheden op het gebied van eten en drinken, wandelen en fietsen, natuur, activiteiten en eropuit met de kinderen. Wij hebben de leukste eropuit tips voor je verzameld!

Waar je ook voor kiest, je kijkt terug op een fantastische vakantie op onze camping in Eext met het hele gezin.

Tot ziens op Camping de Hondsrug!