Groepskamperen in Drenthe? Op Camping de Hondsrug natuurlijk!

groepskamperen drentheGezellig groepskamperen in Drenthe? Op Camping de Hondsrug in Eext kun je met een hele groep kamperen! Op ons ruime kampeerveld bieden wij 40 plekken waar je gezellig met de hele groep (een korte) vakantie kunt vieren.

Onze camping is niet voor niets dé ideale uitvalsbasis voor een leuk familieweekend of een kampeervakantie met een caravan of camper club. Naast onze uitstekende faciliteiten voor jong en oud geniet je van de prachtige omgeving waar bossen, heide en zandverstuivingen elkaar afwisselen. Kom ook groepskamperen op Camping de Hondsrug in Drenthe en geniet van een leuke, onvergetelijke tijd!

Ik wil kamperen op Camping de Hondsrug!

Groepskamperen met uitstekende faciliteiten in Drenthe

groepskamperen drentheKom je bij ons groepskamperen in het Drentse Eext, dan kun je gebruik maken van uitstekende en dé leukste faciliteiten:

  • Gratis afwasservice
  • Gratis wifi
  • Campingwinkel, eetcafé en snackbar
  • Twee zwembaden voor urenlang spetterplezier
  • Animatie in de schoolvakanties
  • Diverse sport- en speelfaciliteiten
  • Fietsverhuur
  • En nog veel meer...!

Op onze camping is er aan plezier en comfort in ieder geval geen gebrek!

Bekijk onze uitstekende faciliteiten

Combineer groepskamperen met een leuk groepsuitje

Als je komt kamperen met een groep in Drenthe op Camping de Hondsrug, dan geniet je van de schitterende natuurrijke omgeving met vele mogelijkheden een leuk groepsuitje. In combinatie met kamperen in het groen kun je de verschillende, omliggende natuurgebieden ontdekken. Op steenworp afstand kun je een potje bowlen of culinair genieten in een van de vele restaurants.

Een groepsuitje met de kinderen? Verlaat de vaste grond en klim van boom tot boom in Klimpark Outdoor Grolloo of speel eindeloos in het speelbos na een spannende wandeling door de toppen van de bomen op het Boomkroonpad.

Meer mogelijkheden in de omgeving

Meer informatie over het groepskamperen in Drenthe

Meer weten over groepskamperen in Drenthe op Camping de Hondsrug? Neem dan contact met ons op en neem een kijkje op onze prachtige camping.