Fietsen én vakantie, ga op fietsvakantie in Drenthe!

Fietsvakantie in Drenthe? Dan ben je bij Camping de Hondsrug aan het juiste adres! Drenthe staat bekend als het gaat om fietsvakanties. Maak de mooiste fietstochten in de natuur. Zo kun je fietsen door de 2 Nationale Parken, een Nationaal Landschap en natuurgebied de Hondsrug. De natuurgebieden in Drenthe nodigen uit om de mooiste fietstochten te maken. Geniet van het afwisselende landschap, variërend van heide tot uitgestrekte zandvlakte, van bos tot moerasgebied en van meanderende beekjes tot pittoreske dorpjes. Een fietsvakantie in Drenthe op Camping de Hondsrug is wel heel leuk!

Uitrusten op de camping tijdens je fietsvakantie in Drenthe

Wanneer je een lange fietstocht heeft gemaakt, adviseren wij je goed uit te rusten. En waar kan dat beter dan op Camping de Hondsrug. Geniet nog even na bij je caravan, camper of tent of huur een accommodatie. Neem een verfrissende duik in het zwembad en rust uit op de zonneweide. 's Avonds kun je een snack of maaltijd afhalen of laat je gewoon even verwennen in het eetcafé van de camping. Dat maakt een fietsvakantie in Drenthe compleet!

Fietsvakantie in Drenthe: fietsen door de prachtige natuur van Drenthe

Tijdens je fietsvakantie in Drenthe kom je de mooiste dingen tijdens je fietstochten tegen op gebied van flora en fauna. Geniet van het gefluit van de vogels, een wegspringend hertje of de wilde koeien op de heide. Bijzondere plantensoorten, dichte bossen of bloeiende heide, Drenthe heeft het allemaal.

Tips voor mooie fietsroutes in Drenthe

Op het internet zijn vele fietsroutes te vinden door heel Drenthe. Maar wil je echt de mooiste plekjes weten in de omgeving van Camping de Hondsrug, loop dan even langs de receptie. Wij geven je graag de beste tips voor mooie fietsroutes.

Meer weten over onze fietsvakantie mogelijkheden

Wil je alles even rustig nalezen over een fietsvakantie in Drenthe op Camping de Hondsrug? Vraag dan onze brochure aan of bekijk de brochure online. Heb je nog vragen over de vele mogelijkheden, stuur ons dan een e-mail.