Vakantie in Drenthe op Camping de Hondsrug

Op vakantie in Drenthe? 4-sterren Camping de Hondsrug biedt je alles voor een onvergetelijk verblijf in de mooiste provincie van Nederland: Drenthe! Zo kun je bij ons kamperen of een accommodatie huren: voor elk is er wat wils. Op en rondom de camping is er genoeg te beleven voor jong én oud. Een vakantie in Drenthe op Camping de Hondsrug is dan ook leuk voor het hele gezin! 

Vakantie in Drenthe? Kom kamperen of huur een accommodatie op Camping de Hondsrug!

Een vakantie in Drenthe op Camping de Hondsrug is genieten van alle luxe en gemakken die onze 4-sterren camping te bieden heeft. Bij ons kun je kiezen uit verschillende types kampeerplaatsen. Zo zijn er kampeerplaatsen die over speelfaciliteiten beschikken, rustige kampeerplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair voor nog meer luxe.

Ook kun je ervoor kiezen om een accommodatie te huren op Camping de Hondsrug. Wij beschikken over diverse soorten chalets, stacaravans en compleet ingerichte bungalowtenten.

Of je nu bij ons komt kamperen of een accommodatie huurt, wij zorgen ervoor dat je vakantie in Drenthe uitstekend verloopt vanaf het moment van a

Vakantie in Drenthe met uitstekende faciliteiten

Tijdens je vakantie in Drenthe op De Hondsrug mag je gebruik maken van héél véél leuke faciliteiten. Wij beschikken over maar liefst twee fantastische zwembaden en vele speeltoestellen! Houd je niet van afwassen, dan hebben wij goed nieuws. Je kunt bij ons gebruik maken van de afwasservice of uit eten in ons restaurant: heel makkelijk!

Onze tip: ga heerlijk eropuit in de natuur. Onze camping ligt midden in de prachtige natuur van de Hondsrug.

Meer informatie over een vakantie in Drenthe op Camping de Hondsrug

Wil je alles even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure aan of bekijk de brochure online. Heb je nog vragen over de mogelijkheden, stuur ons dan een e-mail.