Urenlang speelplezier? Op Camping de Hondsrug beleef je veel vertier!

Op Camping de Hondsrug zul je je geen moment vervelen! Er zijn vele, diverse speelvoorzieningen voor jong en oud. Terwijl jij geniet van het mooie weer en de prachtige omgeving, kunnen de kinderen zich uitleven op onze camping. Met mega veel plezier kunnen ze klimmen in de tientallen speeltoestellen, een verfrissende duik nemen in onze zwembaden of vele avonturen beleven met het recreatieteam. Op Camping de Hondsrug heb je in ieder geval niet genoeg aan een speelkwartiertje!

Ravotten op de speeltoestellen

Camping de hondsrug

Over de gehele camping staan verschillende speeltoestellen verspreid. Zo kun je vanaf de kampeerplaats elk moment van de dag een oogje in het zeil houden, terwijl de kinderen met hun kampeervriendjes spelen.

Naast onze supergave airtrampoline hebben de kinderen de tijd van hun leven in onze megagrote speeltuin met o.a. supercoole spiderstones, een groot watertoestel en kabelbaan! Lukt het jou om aan de overkant van de balansbrug van maar liefst 17 meter lang te komen?

Recreatieteam

Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig op Camping de Hondsrug. Zij organiseren regelmatig leuke activiteiten, zoals een spooktocht, vossenjacht en familiewandeltocht. Voor elk is er wel wat leuks te beleven!
Daarnaast worden er vaak sportwedstrijdjes georganiseerd, zoals volleybal en voetbal. Uiteraard kan iedereen hier aan meedoen, ongeacht de leeftijd en ervaring met de sport!

Plezier in het zwembad

camping de hondsrug

Op onze camping kun je genieten van veel zwemplezier in ons openluchtzwembad met glijbaan of het verwarmde binnenbad met Romaans stoombad. Zo kun je niet alleen met zonnig weer, maar ook met mindere dagen heerlijk zwemmen.

Veel speelplezier!