Urenlang speelplezier? Op Camping de Hondsrug beleef je veel vertier!

Op Camping de Hondsrug zul je je geen moment vervelen! Er zijn vele, diverse speelvoorzieningen voor jong en oud. Terwijl jij geniet van het mooie weer en de prachtige omgeving, kunnen de kinderen zich uitleven op onze camping. Met mega veel plezier kunnen ze klimmen in de tientallen speeltoestellen, een verfrissende duik nemen in onze zwembaden of vele avonturen beleven met het recreatieteam. Op Camping de Hondsrug heb je in ieder geval niet genoeg aan een speelkwartiertje!

Samen spelen op de speeltoestellen

Camping de hondsrug

Over de gehele camping staan verschillende speeltoestellen verspreid. Zo kun je vanaf de kampeerplaats elk moment van de dag een oogje in het zeil houden, terwijl de kinderen met hun kampeervriendjes spelen.

Naast onze supergave airtrampoline hebben de kinderen de tijd van hun leven in onze megagrote speeltuin met o.a. supercoole spiderstones, een groot watertoestel en kabelbaan! Lukt het jou om aan de overkant van de balansbrug van maar liefst 17 meter lang te komen?

Hondsrug Ranger Springpark 

In dit park kun je urenlang springen, rennen en ravotten op de vele springkussens in allerlei vrolijke kleuren en leuke thema's.
Of je nu een echte waaghals bent of liever rustig springt, er is voor ieder wat wils. Daag jezelf uit op de hoogste springkussens of relax lekker op de kleinere exemplaren.

Speelbos

Midden op de camping ligt het nieuwe speelbos van De Hondsrug. Kinderen kunnen hier onbezorgd boomhutten bouwen, verstoppertje spelen of spelen met zand en water. Midden in het speelbos staat de Hondsrug-bank, een stoere bank om even te relaxen of vakantieavonturen aan elkaar te vertellen. Voor de allerkleinsten is er een speciale zandbak waar ze onder toeziend oog van papa of mama lekker kunnen spelen. 

Recreatieteam met Harry de Hond

Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig op Camping de Hondsrug. Onder leiding van Harry de Hond organiseren ze regelmatig leuke activiteiten, zoals een spooktocht, vossenjacht en familiewandeltocht. Voor elk is er wel wat leuks te beleven!

Plezier in het zwembad

camping de hondsrug

Op onze camping kun je genieten van veel zwemplezier in ons openluchtzwembad met glijbaan of het verwarmde binnenbad. Zo kun je niet alleen met zonnig weer, maar ook met mindere dagen heerlijk zwemmen.

Veel speelplezier!