Kinderen genieten op Camping de Hondsrug

Terwijl je geniet van het mooie weer en de prachtige omgeving, hebben de kinderen de tijd van hun leven op Camping de Hondsrug. Met tientallen speeltoestellen, een prachtig zwembad en een leuk recreatieteam hoeven zij zich geen moment te vervelen.

Ravotten op de speeltoestellen

Camping de hondsrugOver de gehele camping staan verschillende speeltoestellen verspreid. Dit hebben we speciaal gedaan zodat de ouders vanaf hun kampeerplaats de kinderen in de gaten kunnen houden. Zo is het ook voor kleine kinderen mogelijk om lekker te spelen zonder dat de ouders altijd mee moeten naar de speeltuin.

De actieve kinderen kunnen zich moe springen op de gave airtrampoline! Dit ballonvormige springkussen zorgt gegarandeerd voor uren speelplezier.

Spelen met het recreatieteam

Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam aanwezig op Camping de Hondsrug. Zij organiseren regelmatig leuke activiteiten. Enkele voorbeelden zijn: een spooktocht, vossenjacht en knutselen.

Daarnaast worden er vaak sportwedstrijdjes georganiseerd, zoals volleybal en voetbal. Uiteraard kan iedereen hier aan meedoen, ongeacht de leeftijd en ervaring met de sport!

Plezier in het zwembad

camping de hondsrugNiets is fijner dan op een warme dag een duik nemen in een mooi zwembad. Gelukkig is dat mogelijk op Camping de Hondsrug!

Op onze camping kun je zelfs kiezen uit twee verschillende zwembaden. Er is een prachtig, verwarmd binnenzwembad voor de mindere dagen. Hier vind je ook een Romaans stoombad.

Het grote buitenbad is perfect voor als de zon schijnt. Kinderen kunnen zich uren vermaken in het water of op de glijbaan.