Camping met oplaadpunt voor elektrische auto’s

camping met laadpaal elektrische autoCamping met oplaadpunt voor elektrische auto’s gezocht? Ontdek Camping de Hondsrug! Wij beschikken over een oplaadpunt waar je gemakkelijk je elektrische auto kunt opladen op onze parkeerplaats. Elke dag beschik je weer over een volle accu, zodat je de leukste uitjes in de omgeving kunt maken.

Op onze camping kun je kamperen of een accommodatie huren en gebruik maken van uitstekende faciliteiten, voor elk is er wat wils! Ontspannen op vakantie met een elektrische auto, dan ben je op Camping de Hondsrug zeker aan het juiste adres.

Goed om te weten: heb je een e-bike? Dan kun je die opladen met onze laadpaal voor elektrische fietsen!

Luxe en comfort op onze camping met uitstekende faciliteiten

Naast de laadpaal voor elektrische auto’s beschikken wij over héél véél andere luxe faciliteiten om je een vakantie boordevol comfort te bezorgen. Zo kun je baantjes zwemmen in onze zwembaden, zijn er vele speelvoorzieningen voor de kinderen of ervaar je ultieme comfort met onze afwasservice en gratis wifi. Ontdek hier de vele andere faciliteiten.

Ontdek de Hondsrug

Door de prachtige natuurrijke omgeving is er genoeg te beleven. Of je nu van de natuur, uitjes met de kinderen, actieve uitjes of cultuur houdt, tijdens een vakantie op onze camping verveel je je nooit! Bekijk onze omgeving-pagina en ontdek de beste eropuit-tips van Camping de Hondsrug!

Meer informatie camping met elektrische oplaadpunt voor auto’s

Wilt u meer weten over een vakantie met een elektrische auto op Camping de Hondsrug? Neem dan contact met ons op of reserveer direct je kampeerplaats of accommodatie op onze camping met elektrische oplaadpunt voor auto’s!