Camping met zwembad in Drenthe? Kom naar Camping de Hondsrug!

Vakantie vieren doe je op Camping de Hondsrug met zwembad in Drenthe. Camping de Hondsrug is niet zomaar een camping met zwembad. Bij ons kun je namelijk zwemmen in een grote openluchtzwembad met waterglijbaan of in het overdekte zwembad met Romaans stoombad. Voor kleine kinderen zijn er zowel binnen als buiten peuterbaden aanwezig waar ze onbezorgd kunnen spetteren en spelen. Voor ieder wat wils en vooral volop zwemplezier tijdens een fijne familievakantie in Drenthe. 

Camping met openluchtzwembad

camping met zwembad drentheHet openluchtzwembad op de camping is echt geweldig! De grote waterglijbaan zorgt voor zwem- en vakantieplezier voor jong en oud. Het openluchtzwembad op de camping is groot genoeg om recreatief te zwemmen of baantjes te trekken. Daarnaast is er een speciaal peuterbad voor kleine kinderen. Tussen het zwemmen door kun je lekker relaxen op de zonneweide nabij het water. 

Camping met overdekt zwembad in Drenthe

Ontdek ook ons overdekte zwembad. Het is heerlijk verwarmd en voor onze allerkleinste gasten staat het peuterbad garant voor uren spetterplezier. Heb je behoefte aan een moment van ultieme ontspanning, neem dan plaats in het Romaanse stoombad. In deze stoomcabine kom je even helemaal tot rust. De kinderen vermaken zichzelf. 

Alle zwembadfaciliteiten van onze camping op een rijtje:

Openluchtzwembad

  • Zwembad
  • Apart peuterbad afgescheiden van het diepe bad
  • Waterglijbaan met apart buitenbad
  • Zonneweide
  • Aangrenzende speeltuin

Overdekt zwembad

  • Verwarmd binnenbad
  • Apart peuterbad

Kom je ook vakantie vieren op onze camping met zwembad in Drenthe?

Wil je meer weten over de zwembaden op onze camping met zwembad in Drenthe, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk alle kampeermogelijkheden en maak een reservering.