Camping met gratis wifi? Op Camping de Honsrug natuurlijk!

Op onze camping met wifi kun je ook tijdens je vakantie op de hoogte blijven van het laatste nieuws of snel even je e-mail checken. Daarom kun je op Camping de Hondsrug in Drenthe gebruik maken van het gratis wifi netwerk. Door onze nieuwe verbinding heb je op bijna de gehele camping toegang tot het internet! 

De voordelen van gratis wifi op de camping

camping met gratis wifiPer boeking krijg je tot en met twee apparaten tegelijk toegang tot het wifi-netwerk. Dit betekent dat je de laatste foto's op Facebook kunt zetten, terwijl de kinderen een film kijken of je partner het nieuws volgt. 

Daarnaast kun je door de gratis toegang tot het internet ook leuke activiteiten opzoeken. Zo kun je kijken of er een leuk evenement is in de dorpjes hier in de buurt, of hoe laat het museum open gaat.

Als je een echte wandel- of fietsliefhebber bent, kun je elke dag een nieuwe route opzoeken. Zo weet je zeker dat je aan het einde van de vakantie alle mooie plekjes rondom onze camping hebt gezien.

Blijf op de hoogte via onze social media en website

Camping de Hondsrug heeft een Facebook-account waar je de laatste nieuwtjes kunt vinden. Ook heb je door de gratis wifi op de camping toegang tot onze (mobiele) website. Zo hoef je helemaal niets te missen!