Modern sanitair op de camping

Onze sanitair gebouwen liggen verspreid over de camping. Zo hoef je nooit ver te lopen naar het toilet of de douche. De sanitair gebouwen beschikken over toiletten, douches en afsluitbare wastafelcabines. Zo kun je jouw tanden poetsen of wassen met privacy. Warm water is bij ons onbeperkt beschikbaar én gratis.

Camping de Hondsrug Drenthe08Uiteraard hebben we ook gedacht aan de allerkleinste onder ons en hebben een speciale ruimte in het sanitair gebouw voor de kinderen. Hier vind je babybadjes, verhoogde kinderdouches en kindertoiletten.

Sanitair voor mindervaliden

Voor mindervaliden is de badkamer voorzien van aangepaste douche, toilet en wastafel. De badkamer voor mindervaliden beschikt over een alarmbel die anderen in het sanitairgebouw alarmeren. Mocht je onverhoopt hulp nodig hebben dan zijn wij snel ter plaatse. Mindervaliden sanitair vind je in sanitairgebouw 2.

Je was doe je in de wasserette

Tijdens je vakantie op de camping wil je natuurlijk niet op de hand wassen. Daarom hebben wij een uitgebreide wasserette op de camping. Tegen betaling kun je gebruik maken van de wasmachine, wasdroger en strijkplank. Alle comfort en de mogelijkheden van het wassen thuis, bieden wij op de camping.