Camping de Hondsrug: een camping voor iedereen!

hondsrug vakantie18Op zoek naar een zorgeloos uitje met een zorggroep? Beleef dan een onbezorgd verblijf op Camping de Hondsrug in Eext! Wij kunnen werkelijk waar iedereen een fijne tijd bezorgen. Zo zijn er aangepaste voorzieningen aanwezig en denken wij mee wat betreft de leukste activiteiten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Lees verder!

5 redenen om voor De Hondsrug te kiezen:

  1. We hebben 2 zwembaden en een grote speeltuin

  2. Er zijn meerdere schaapskuddes en hunebedden in de omgeving

  3. We kunnen een mobiele zorgboerderij regelen

  4. Je kunt kamperen of een accommodatie huren

  5. En... we kunnen de catering of snacks verzorgen

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Gezellig kamperen of waanzinnige accommodaties huren?

hondsrug vakantie53Op Camping de Hondsrug kun je kamperen op een oergezellig kampeerveld. Geen zin in gedoe met haringen en scheerlijnen? Bij ons is het ook mogelijk om kleine bell tenten (4 pers.) en groepstenten (8 pers.) of grote legertenten te huren. De legertenten worden door ons opgezet en ingericht met veldbedden, een service van De Hondsrug! Wil je meer luxe en comfort ervaren? Huur dan een aantal accommodaties. Net zo makkelijk!

Goed om te weten: als je bij ons komt overnachten, dan kun je gebruik maken van het aangepaste sanitair in ons luxe sanitairgebouw.

Aan speel- en sportfaciliteiten geen gebrek!

Er zijn heel veel speelvoorzieningen voor jong en oud, waardoor je je geen moment hoeft te vervelen. Spelen naar hartenlust in de speeltuin, ravotten op de speeltoestellen of een potje voetbal op ons grote sportveld? Het kan allemaal op onze camping!

hondsrug vakantie65Wil je de camping niet af of heb je geen zin om te koken? Wij maken het je graag gemakkelijk. Zo beschikken wij over een snackbar en eetcafé. Ook is het mogelijk om door ons de catering te laten regelen, zoals een onvergetelijke barbecue. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Goed om te weten: in de omgeving van onze camping vind je binnen een straal van 10 km maar liefst 7 supermarkten!

Ontdek de omgeving

Niet alleen op Camping de Hondsrug is er veel te beleven, maar ook in de omgeving. Zo krijgen zorggroepen gratis toegang tot Dierentuin Nordhorn en kun je een bezoek brengen aan diverse schaapskuddes in de omgeving.

Wil je met de zorggroep de camping niet af? Dan kun je eventueel een mobiele zorgboerderij langs laten komen. Dit is een unieke belevenis waarbij diverse dieren op locatie komen. Deze dieren kun je dus aaien, voeren of knuffelen op de camping! Hartstikke leuk en het stimuleert ook nog eens om te bewegen en te ontspannen.

Meer informatie over Camping de Hondsrug

Camping de Hondsrug helpt je graag bij het organiseren van een uitje met een zorggroep. Neem contact met ons op via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefoonnummer (0592 – 271 292) voor meer informatie of een prijsopgave.

Wij kijken ernaar uit!