Wandelen én vakantie? Ga op wandelvakantie in Drenthe!

Wandelvakantie in Drenthe? In Drenthe kun je de mooiste wandelingen maken. Drenthe beschikt over maar liefst 2 Nationale Parken, een Nationaal Landschap en natuurgebied de Hondsrug. De natuurgebieden in Drenthe nodigen uit om de mooiste wandeltochten te maken. Geniet van het afwisselende landschap, variërend van heide tot uitgestrekte zandvlakte, van bos tot moerasgebied en van meanderende beekjes tot pittoreske dorpjes. Geniet van een ontspannen wandelvakantie in Drenthe op Camping de Hondsrug!

Uitrusten op de camping tijdens je wandelvakantie in Drenthe

Wanneer je een lange wandeling heeft gemaakt, adviseren wij je goed uit te rusten. En waar kan dat beter dan op Camping de Hondsrug. Geniet nog even na bij je caravan, camper of tent of huur een accommodatie. Neem een verfrissende duik in het zwembad en rust uit op de zonneweide. 's Avonds kun je een snack of maaltijd afhalen of laat je gewoon even verwennen in het eetcafé van de camping. Dat maakt een wandelvakantie in Drenthe compleet!

Wandelvakantie door Drenthe

Tijdens je wandelvakantie in Drenthe kom je de mooiste dingen tegen op gebied van flora en fauna. Geniet van het gefluit van de vogels, een wegspringend hertje of de wilde koeien op de heide. Bijzondere plantensoorten, dichte bossen of bloeiende heide, Drenthe heeft het allemaal.

Tips voor een mooie wandeling in Drenthe

Op het internet zijn vele wandelroutes te vinden door heel Drenthe. Maar wil je echt de mooiste plekjes weten in de omgeving van Camping de Hondsrug, loop dan even langs de receptie. Wij geven je graag de beste tips voor de mooiste wandelingen.

Meer weten over de mogelijkheden tijdens een wandelvakantie in Drenthe

Wil je alles even rustig nalezen over een wandelvakantie in Drenthe op Camping de Hondsrug? Vraag dan onze brochure aan of bekijk de brochure online. Heb je nog vragen over de vele mogelijkheden, stuur ons dan een e-mail.