Huur een stacaravan, chalet, bungalow of bungalowtent in Drenthe op Camping de Hondsrug

Wil je een stacaravan, chalet, bungalow of bungalowtent huren in Drenthe? Bekijk dan de verhuuraccommodaties van Camping de Hondsrug. Of je nu op zoek bent naar een luxe chalet, stacaravan met meerdere slaapkampers of een compleet ingerichte bungalowtent, Camping de Hondsrug biedt je dé ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie aan.

 
 

Leuke faciliteiten op Camping de Hondsrug in Drenthe

camping de hondsrugAls je een accommodatie huurt op Camping de Hondsrug, kun je gebruik maken van onze faciliteiten.

Tijdens je vakantie op Camping de Hondsrug is er veel te beleven. Zo kunnen de kinderen zich uren vermaken in de speeltuinen en verkoeling zoeken in ons overdekt zwembad.

Beoefen sportieve activiteiten op ons volley- of basketbalveld en ontspan in ons Romaanse stoombad.

Geniet van de mooie omgeving in Drenthe op De Hondsrug

huren drentheDe Hondsrug is het mooiste natuurgebied van Drenthe. De Hondsrug is niet voor niets uitgeroepen tot eerste Geopark van Nederland. Je kunt zelf op expeditie door de historie van de Hondsrug. Maak een mooie wandeling of fietstocht over heidevelden, door de bossen en maak een tussenstop bij een van de vennetjes om te genieten van het uitzicht.

Will je een dagje eropuit met de kinderen? Dan zijn er vele, vele mogelijkheden voor jong en oud. Van sprookjesbos tot attractiepark, van museum tot galerie, Drenthe heeft het allemaal.

Meer informatie over stacaravan, chalet, bungalow of bungalowtent huren in Drenthe

Trakteer jezelf en de kinderen op een onvergetelijke vakantie op Camping de Hondsrug! Boek online direct je stacaravan, chalet, bungalow of bungalowtent of neem contact met ons op. Wij helpen je graag!