Overnachten in Drenthe? Huur een accommodatie op Camping de Hondsrug!

Wil je overnachten in Drenthe? Bekijk dan de verhuuraccommodaties van Camping de Hondsrug. Of je nu op zoek bent naar een luxe chalet, stacaravan met meerdere slaapkamers of een compleet ingerichte bungalowtent, De Hondsrug biedt je alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Ook voor de bijzondere overnachtingen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je overnachten in een Sheddie in Sheddievillage of vorstelijk overnachten in het Zandkasteel!

Kom ook overnachten in een van de WAAN-ZIN-NIGE accommodaties op De Hondsug in Drenthe.

 
 

Leuke faciliteiten op Camping de Hondsrug in Drenthe

overnachten drentheAls je een accommodatie huurt op Camping de Hondsrug, kun je gebruik maken van onze faciliteiten.

Tijdens je vakantie op Camping de Hondsrug is er veel te beleven. Zo kunnen de kinderen zich uren vermaken in de speeltuinen en verkoeling zoeken in ons overdekt zwembad.

Beoefen sportieve activiteiten op ons volley- of basketbalveld en ontspan in ons Romaanse stoombad. Zeg nu zelf, dit maakt overnachten in Drenthe wel heel erg leuk!

Geniet van de mooie omgeving in Drenthe op De Hondsrug

overnachten in drentheDe Hondsrug is het mooiste natuurgebied van Drenthe. De Hondsrug is niet voor niets uitgeroepen tot eerste Geopark van Nederland. Je kunt zelf op expeditie door de historie van de Hondsrug. Maak een mooie wandeling of fietstocht over heidevelden, door de bossen en maak een tussenstop bij een van de vennetjes om te genieten van het uitzicht.

Will je een dagje eropuit met de kinderen? Dan zijn er vele, vele mogelijkheden voor jong en oud. Van sprookjesbos tot attractiepark, van museum tot galerie, Drenthe heeft het allemaal.

Meer informatie over overnachten in Drenthe

Trakteer jezelf en de kinderen op een onvergetelijke vakantie op Camping de Hondsrug! Neem contact met ons op of boek online direct één van onze leuke accommodaties!

Overnachten in Drenthe is nog nooit zo leuk geweest!