Vakantiepark in Drenthe: een onvergetelijke vakantie beleef je op Vakantiepark de Hondsrug!

vakantiepark drentheVakantiepark in Drenthe gezocht? Vakantiepark de Hondsrug in Eext is het leukste vakantiepark in Nederland! Kom kamperen of huur een van onze waanzinnige accommodaties! Bovendien zijn de faciliteiten op ons vakantiepark uitstekend. Beleef veel zwemplezier in onze zwembaden en deel de leukste vakantiekiekjes via ons gratis wifi-netwerk. Ga over stag en beleef een onvergetelijke topvakantie op Vakantiepark de Hondsrug in Drenthe!

Kamperen of huur een accommodatie op ons vakantiepark in het Drentse Eext

Vakantiepark de Hondsrug biedt vele mogelijkheden om een fijne vakantie te beleven. Zo kun je bij ons niet alleen kamperen, maar ook een accommodatie huren!

De kampeerplaatsen op ons vakantiepark in het Drentse Eext zijn erg ruim van opzet, bieden veel privacy en zijn voorzien van 6 of 10 ampère elektra, een wateraansluiting, riolering en tv-aansluiting. Genieten van nóg meer comfort? Huur dan één van onze comfortplaatsen.

Liever een accommodatie huren? Of je nu op zoek bent naar een luxe chaletstacaravan met meerdere slaapkamers of een compleet ingerichte bungalowtent, De Hondsrug biedt je alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie. Ook voor de bijzondere overnachtingen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je overnachten in een Sheddie in Sheddievillage of vorstelijk overnachten in het Zandkasteel!

Vakantiepark met zwembad, speelveld en nog veel meer...!

vakantiepark in drentheAls je een accommodatie of kampeerplaats huurt op Camping de Hondsrug, kun je gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten. Zo kunnen de kinderen zich uren vermaken in de speeltuinen en heerlijk spetteren in het grote openluchtzwembad met waterglijbaan of zwemmen in het verwarmde binnenbad. Beoefen sportieve activiteiten op ons volley- of basketbalveld of ontspan in ons Romaanse stoombad.

Door onze vele faciliteiten kom je aan leuke bezigheden niets tekort tijdens je vakantie op Camping de Hondsrug.

Meer weten over ons vakantiepark in Drenthe of boek direct online je vakantie

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over ons vakantiepark in Drenthe. Ben je al over stag en wil je een topvakantie beleven op Camping de Hondsrug, zoek en boek online dan direct je vakantie!

Tot ziens op Vakantiepark de Hondsrug!