Zorgeloos op vakantie naar Camping De Hondsrug

Heeft u een vakantie gepland staan op Camping De Hondsrug of wilt u graag reserveren? Dan informeren wij u graag over de recente ontwikkelingen in het kader van het coronavirus en geven antwoord op de meest gestelde vragen. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Zijn alle faciliteiten open?

Ons sanitairgebouw en snackbar zijn weer geopend. 

In de schoolvakanties organiseren we diverse activiteiten. Om het persoonlijke en fysieke contact tussen gasten en recreatiemedewerkers te beperken bieden we een aangepast recreatieprogramma.

Uiteraard zijn er in de diverse speeltuinen voldoende speelfaciliteiten voor kinderen.

Is de receptie geopend?

De receptie is ook dagelijks geopend. Zie hiervoor de openingstijden op de app, website of deur van de receptie. Telefonisch zijn we dagelijks bereikbaar van 09.00 – 12.30 en 13.30 – 17.00. Er mogen maximaal 2 personen tegelijk naar binnen.

Wij vragen jullie wel om alleen als het echt niet anders kan de receptie te bezoeken. Bij voorkeur ontvangen wij vragen jullie en/of opmerkingen per e-mail of de chat.

Onze medewerkers werken momenteel individueel, gespreid in tijd en waar kan vanuit huis. Helaas minder persoonlijk en tijdelijk meer digitaal. Houd er dan ook rekening mee dat er mogelijk minder medewerkers beschikbaar zijn om u direct te woord te staan;

Moet u een betaling voldoen? Wij verzoeken u deze zoveel mogelijk per bankoverschrijving te voldoen. Wilt u toch liever naar de receptie komen hiervoor? Houd dan voldoende afstand tot de medewerkers en andere gasten en verricht de betaling bij voorkeur per pin.

Gezien de ernst van de omstandigheden nu, zullen wij eerder dan normaal de toegang ontzeggen wanneer gasten zich niet aan onze richtlijnen houden.

Wat doen jullie om verspreiding van het virus tegen te gaan?

Wij volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en autoriteiten. Daarbij hebben wij een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:

 • Op diverse plaatsen zullen informatieposters worden opgehangen. We verzoeken gasten de eventuele aanvullende aanwijzingen ter plaatse op te volgen.
 • Bij het inchecken schudden wij geen handen, maar wij heten u graag mondeling van harte welkom
 • Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
 • Wij vragen u niet met het hele gezin in te checken, maar met 1 persoon
 • Wij houden minimaal 1,5 meter afstand van onze gasten
 • We hebben extra hygiëne instructies gegeven aan onze medewerkers en extra hygiëne maatregelen genomen rondom schoonmaak.
 • Onze voorkeur gaat uit naar online boekingen en betalingen.

Gedurende uw vakantie vragen we u het landelijke beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen, dat wil zeggen:

 • Hoesten en niezen in uw elleboog of een wegwerpzakdoekje
 • Geen lichamelijk contact in het kader van handen schudden
 • Houd waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van elkaar  
 • Was regelmatig uw handen met zeep gedurende minimaal 25 seconden

Kom alleen vakantie vieren wanneer u geen griepverschijnselen hebt. Bent u verkouden of heeft u (lichte) klachten? Dan verzoeken we u uw vakantie om te boeken en eerst thuis uit te zieken.

Kan ik mijn vakantie omboeken?

Dat is uiteraard mogelijk. Bij ons kunt u uw vakantie tot 1 dag voor aankomst kosteloos omboeken naar een nieuwe vakantieperiode. Indien u al een aanbetaling heeft gedaan, wordt dit omgezet naar een vakantietegoed dat wordt verrekend met uw nieuwe vakantie.

Voor het omboeken van een vakantie hanteren wij de volgende voorwaarden:

 • Het omboeken van uw vakantie is mogelijk tot 1 dag voor aankomst
 • Het omboeken kan naar een nieuwe periode 1 jaar na de oorspronkelijke vakantieperiode
 • Eventuele hogere kosten voor de nieuwe verblijfsperiode zijn voor eigen rekening

Kan ik mijn vakantie annuleren?

Wanneer een vakantie (last minute) wordt geannuleerd gelden normaliter de reguliere annuleringsvoorwaarden van de RECRON. Echter raakt het coronavirus ons allemaal en bieden we graag een passende oplossing.

Wij bieden u aan om uw vakantie om te boeken naar een later moment. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.  

Ik woon in een gebied waar ik vanwege maatregelen van de regering niet mag reizen voor vakantie, wat nu?

Hoewel dit een situatie is die in de risicosfeer van de gast ligt, is het wel mogelijk om te boeken naar een andere periode. Meer informatie over het omboeken van een vakantie kunt u hierboven nalezen.  

Van harte welkom op Camping De Hondsrug!

U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren op Camping De Hondsrug. Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen een ongekend vakantieseizoen van te maken!

Meer informatie

Heeft u nog aanvullende vragen over een vakantie op Camping De Hondsrug, neem dan gerust contact met ons op.

Graag tot ziens in Eext!

De vakantie-experts van Camping De Hondsrug