Luxe chalet huren in Drenthe op Camping de Hondsrug

Wil je een mooie, luxe chalet huren in Drenthe? Ontdek dan het luxe chalet voor 5 personen op Camping de Hondsrug. Onze modern ingerichte, luxe chalets zijn zeer geschikt voor een vakantie met de kinderen in de natuur. Nieuwsgierig naar de vele faciliteiten die Camping de Hondsrug je biedt? Wij hebben aan alles gedacht om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een luxe chalet huren in Drenthe doe je op Camping de Hondsrug!

Luxe chalet huren in Drenthe: geniet van comfort!

chalet hurenAls je ervoor kiest om een luxe chalet te huren in Drenthe, dan ervaar je écht wat comfort is. Het chalet is op zo’n manier ingericht dat je heerlijk kunt genieten en ontspannen. Het chalet beschikt over een zitkamer, open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer.

De zitkamer is ingericht met een comfortabele L-vormige zitbank en twee poefen. Heerlijk om lekker op te luieren, te lezen of televisie te kijken! In de open keuken kun je smakelijke maaltijden bereiden en daarvan genieten aan de eettafel.

De grote slaapkamer heeft een comfortabel tweepersoonsbed (afmetingen: 1,40 x 2,00m), een inloopkast met spiegel en opbergruimte. De tweede slaapkamer heeft een stapel- en een eenpersoonsbed (afmetingen: 0,70 x 2,00m). Om je helemaal te ontzorgen hebben we de lakenpakketten al voor je klaargelegd in de accommodatie.

Elk chalet heeft een ruime badkamer met douche en wastafel en een apart toilet.

Om de luxe helemaal compleet te maken vind je in elk chalet een TV/ radio en verwarming. Daarnaast zijn er een tuinset, picknicktafel en een opbergschuurtje met stroompunt aanwezig. 

Uitstekende faciliteiten om heerlijk te genieten – chalet huren in Drenthe

chalet hurenEen luxe chalet huren in Drenthe op Camping de Hondsrug betekent dat je gebruik mag maken van alle bijzondere faciliteiten! Voor de kinderen is er een grote speeltuin, een speelweide en vele sport & spelmogelijkheden.

Houd je tijdens het spelen liever een oogje in het zeil? Dichtbij de chalets kunnen de kinderen plezier hebben in de zandbak of op een van de speeltoestellen voor de chalets.

Tijdens de schoolvakanties organiseert het enthousiaste en professionele recreatieteam leuke activiteiten voor zowel jong als oud. Ook zwemmen behoort tot een van de uitstekende faciliteiten. Of de zon nu hoog aan de hemel staat of dat de regen met bakken uit de lucht valt; op Camping de Hondsrug kun je altijd genieten van een verfrissende duik. Wij hebben namelijk zowel een overdekt zwembad als een openluchtzwembad mét glijbaan!

Extra informatie over een chalet huren in Drenthe op Camping de Hondsrug

De 5-persoons chalets vind je op Naober 9 t/m 13, 16 en 23 t/m 26 (zie plattegrond). Voor de gehuurde periode is het afnemen van een lakenpakket verplicht en wordt een waarborg van € 50,- gevraagd. De waarborg wordt na controle van het chalet op je bankrekening teruggestort. 

Ondanks dat wij van dieren houden, zijn huisdieren in de chalets niet toegestaan.

Wil je alles even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure aan of bekijk de brochure online. Heb je nog vragen over onze chalets, neem dan contact met ons op.

Lees minder