6-persoons chalet huren in Drenthe: luxe, comfort en modern

Wil je een luxe 6-persoons chalet huren in Drenthe? Ontdek de luxe chalets op Camping de Hondsrug. Van comfortabele woonkamer tot compleet ingerichte keuken, van luxe badkamer tot ruime slaapkamers: wij hebben het in huis. Onze chalets zijn zeer geschikt voor een vakantie met de kinderen kinderen. Zo kun je tijdens je vakantie o.a. gebruik maken van het overdekt zwembad en de leukste tijd beleven met het animatieteam. Een luxe 6-persoons chalet huren doe je op Camping de Hondsrug!

Chalet huren voor 6 personen in Drenthe = genieten

luxe chalet huren 6 personenAls je ervoor kiest om een 6-persoons chalet te huren op Camping de Hondsrug, dan ervaar je écht wat comfort is. Het chalet is op zo’n manier ingericht dat je heerlijk kunt genieten en ontspannen. Het chalet beschikt over een zitkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een luxe badkamer.

De zitkamer is gezellig ingericht met een comfortabele zitbank. Heerlijk om lekker op te luieren, te lezen of televisie te kijken. Gezamenlijk dineren? In de open keuken heb je alles bij de hand om een smakelijke maaltijden te bereiden.

De grote slaapkamer heeft 2 losse boxsprings (afmetingen: 80 x 200 cm) en ruime kledingkasten. De tweede slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden (afmetingen: 80 x 200 cm). De derde slaapkamer beschikt over een stapelbed (afmetingen 80 x 200 cm). Om je helemaal te ontzorgen hebben we de lakenpakketten al voor je klaargelegd in de accommodatie. Elk chalet heeft een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet.

Om de luxe helemaal compleet te maken vind je in elk chalet een TV/ radio en verwarming. Daarnaast zijn er een tuinset, picknicktafel en een opbergschuurtje met stroompunt aanwezig.

Uitstekende faciliteiten om heerlijk te genieten

luxe 6-persoons chalet hurenTijdens je verblijf mag je gebruik maken van alle bijzondere faciliteiten! Voor de kinderen is er een goed onderhouden speeltuin en een grote speelweide. Houd je tijdens het spelen liever een oogje in het zeil? Dichtbij de chalets kunnen de kinderen plezier hebben in de zandbak of op een van de speeltoestellen.

Tijdens de schoolvakanties organiseert het enthousiaste en professionele recreatieteam leuke activiteiten voor zowel jong als oud. Ook zwemmen behoort tot een van de uitstekende faciliteiten. Of de zon nu hoog aan de hemel staat of dat de regen met bakken uit de lucht valt; op Camping de Hondsrug kun je altijd genieten van een verfrissende duik. Wij hebben namelijk zowel een overdekt zwembad als een openluchtzwembad mét glijbaan!

Extra informatie over een chalet huren in Drenthe op Camping de Hondsrug

De 6-persoons chalets vind je op Naober 14 en 15. (zie plattegrond). Voor de gehuurde periode is het afnemen van een lakenpakket verplicht en wordt een waarborg van € 50,- gevraagd. De waarborg wordt na controle van het chalet op je bankrekening teruggestort.

Wil je alles even rustig nalezen? Vraag dan onze brochure aan. Heb je nog vragen over het huren van een luxe chalet voor 6 personen in Drenthe, neem dan contact met ons op.

Lees minder