Comfortplaats in Drenthe op familiecamping De Hondsrug

Luxe kamperen op een comfortplaats in Drenthe? Ontdek de comfortplaatsen op Camping de Hondsrug! Onze camping is de ideale uitvalsbasis voor een luxe kampeervakantie met het hele gezin of voor een rustige vakantie midden in de natuur.

Kom spetteren in onze zwembaden, leer kampeervriendjes kennen tijdens de leukste activiteiten met het recreatieteam of maak de mooiste wandelingen in een Nationaal Park. Alles is mogelijk tijdens een vakantie op een comfortplaats in Drenthe op Camping de Hondsrug!

Luxe kamperen op een comfortplaats

Wanneer je een comfortplaats in Drenthe op Camping de Hondsrug huurt, dan ben je van vele luxe gemakken voorzien:

  • 80-100m2
  • Wateraansluiting en riolering
  • Digitale tv-aansluiting van Ziggo
  • 8-10 ampère elektra
  • Gratis wifi!

Huur je bij ons een comfortplaats, dan mag je onbeperkt gebruik maken van de douches in het sanitairgebouw. Liever een kampeerplaats met privé sanitair? Ontdek dan onze Comfort Plus-plaatsen. En heb je geen zin om af te wassen tijdens je welverdiende vakantie, dan maak je toch gebruik van onze gratis afwasservice!

Uitstekende faciliteiten voor jong en oud

Bij ons krijg je geen kans om je te vervelen. Beleef veel spetterplezier in onze zwembaden, maak pret in onze gigantische speeltuin of neem deel aan de leukste activiteiten met het recreatieteam. Ook beschikken wij over oplaadpunten voor je elektrische fiets of auto.

Voor de vergeten boodschap kun je terecht in ons campingwinkeltje. Ook beschikken wij over een eetcafé met snackbar waar je overheerlijke hapjes of drankjes kunt bestellen.

Natuurschoon in Drenthe

In de omgeving van Camping de Hondsrug is veel natuurschoon te verkennen. Zo zijn er eindeloze wandel- en fietspaden door diverse natuurgebieden en Nationaal Parken waar je volledig tot rust kunt komen. Geniet van de prachtige vergezichten in Geopark de Hondsrug of Nationaal Park de Drentsche Aa.

Meer informatie over een comfortplaats in Drenthe

Neem contact met ons op voor meer informatie over een luxe kampeervakantie op Camping de Hondsrug. Is je interesse al gewekt? Boek online eenvoudig een comfortplaats  in Drenthe!