Bungalowtent huren in Drenthe: natuurlijk op Camping de Hondsrug!

Wil je een bungalowtent huren in Drenthe? Dan kun je bij deze je zoektocht stopzetten! Op Camping de Hondsrug kun je volledig ingericht bungalowtenten huren in Drenthe. Je hoeft de tent niet op te zetten, want dat hebben wij al voor je gedaan. In onze 4-persoons bungalowtenten ben je van alle gemakken voorzien en beleef je een luxe kampeervakantie met vele faciliteiten voor jou en de kinderen. Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt?

Luxe, ingerichte bungalowtent huren in Drenthe

bungalowtent huren drentheEen bungalowtent huren in Drenthe op Camping de Hondsrug betekent genieten van een gemakkelijke vakantie. Zo zijn onze bungalowtenten uitgerust met een vaste vloer, 3 slaapcabines en een ruim woongedeelte waar je samen met de kinderen gezellig kunt zitten.

De tent is te verwarmen met een gaskachel, zodat de temperatuur altijd aangenaam is. Er is een aansluiting voor kabel-tv, zodat je de leukste programma’s kunt kijken. Verder is de bungalowtent voorzien van keukenbenodigdheden: een gasstel, koelkast en filterkoffieapparaat. In de slaapcabines bevinden zich comfortabele bedden: één 2-persoonsbed en twee 1-persoonsbedden. 

Genieten op en rondom Camping de Hondsrug – bungalowtent huren in Drenthe

bungalowtent hurenEen bungalowtent huren op Camping de Hondsrug betekent dat je ook gebruik mag maken van alle faciliteiten. Voor de kinderen is er een grote speeltuin en een speelweide. Tijdens de schoolvakanties organiseert het enthousiaste en professionele recreatieteam dé leukste activiteiten voor jong én oud. Ook zwemmen behoort tot een van de mogelijkheden. Of de zon nu hoog aan de hemel staat of dat de regen met bakken uit de lucht valt; bij ons kun je altijd genieten van een verfrissende duik. Wij hebben namelijk zowel een overdekt zwembad als een openlucht zwembad mét waterglijbaan!

Meer informatie over een bungalowtent huren in Drenthe op De Hondsrug

Een bungalowtent hoef je, buiten de grote vakantie, niet per week te huren, maar dit kan flexibel. De minimale verhuurperiode is drie nachten (behalve in de grote vakantie).

Trakteer jezelf op een onvergetelijke vakantie op Camping de Hondsrug! Boek online direct je vakantie of neem voor meer informatie over een bungalowtent huren in Drenthe contact met ons op. Wij helpen je graag!

Lees minder