Recreatie bij Camping de Hondsrug

Voor kinderen is een verblijf op onze camping fantastisch. Zij kunnen de hele dag naar hartenlust zwemmen, spelen en ravotten. Met hun nieuwe kampeervriendjes spelen in de grote speeltuin of op de verschillende speeltoestellen verspreid over de camping. Met z'n allen een wedstrijdje voetballen is ook altijd een succes.

Ontmoet Harry de Hond

Mogen we even aan je voorstellen… de enige echte…(tromgeroffel)... Harry de Hond!

Harry is gezellig bij ons komen wonen en vindt het maar wat gezellig op de camping! Hij vindt niets leuker dan spelen en knuffelen met de kinderen. Wil je ook met Harry op de foto? Kom dan naar de Meet and Greet op het PretPlein.

Recreatieprogramma tijdens de schoolvakanties

camping de hondsrugTijdens de schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma, hoofdzakelijk voor kinderen tot 13 jaar. Er worden elke dag meerdere gezellige en sportieve activiteiten georganiseerd; verschillende balspelen zoals trefbal en volleybal, poppenkast, knutselen, maar ook spooktocht, vossenjacht, familiewandeltocht en zandkastelen bouwen. Elke week zijn er weer nieuwe avonturen te beleven!

Activiteiten voor jong en oud

Natuurlijk worden ook de volwassenen bij het opstellen van het recreatieprogramma niet vergeten. Naast de activiteiten waar als gezin aan deel kan worden genomen, zoals de familiewandeltocht en dierengeluidenspel, worden er ook activiteiten speciaal voor volwassenen georganiseerd, zoals klootschieten en klaverjassen.

Download onze VakantieApp en bekijk snel ons actuele recreatieprogramma. 

HondsrugApp