Eenouderveld op Camping de Hondsrug

eenouderveld kamperenIn de zomervakantie kun je op De Hondsrug als alleenstaande ouder een tent huren met kinderen op een eenouderveld. Het eenouderveld De Bokkenweide kijkt uit op de speeltuin met grote airtrampoline en diverse speeltoestellen. Ook fijn, aan de andere zijde van de Bokkenweide ligt het sanitairgebouw. Alles bij de hand voor een onbezorgde vakantie!

Op het eenouderveld kun je tussen 22 juli en 19 augustus onbezorgd vakantie vieren. Kom je ook?

De leukste camping met zwembad

In de zomervakantie is niets lekkerder dan een verfrissende duik in het zwembad, daar weten wij alles van! Op Camping de Hondsrug zijn maar liefst 3 zwembaden, waarvan 1 overdekt zwembad. Het buitenzwembad is in de zomer dé place-to-be. De grote, brede waterglijbaan is namelijk geschikt om samen met je zoon of dochter van af te glijden, gegarandeerd veel zwemplezier! Ook het peuterbad biedt veel spetterplezier voor onze jongste gasten. Wil je zelf even van het zonnetje genieten, neem dan plaats op de zonneweide naast het zwembad.

Spelen op de camping

Uitgezwommen? Kom dan spelen in de grote zandspeeltuin! In de zandspeeltuin kun kinderen de lekkerste zandtaartjes bakken, balanceren op de balanceerbrug, roetsjen van de kabelbaan of glijden van de glijbaan. Onze tip, vergeet je camera niet om de blije kindergezichtjes vast te leggen en te appen naar je vrienden en familie. Wifi is gratis, ook daar hebben we voor gezorgd.

Animatie in de zomervakantie voor eenoudergezinnen

In de zomervakantie organiseert ons animatieteam leuke activiteiten voor met name onze jongste gasten tot 11 jaar. De dag begint met een Meet & Greet met Harry de Hond wat uiteraard gepaard gaat met leuke dansjes en knutselpret. ’s Middags is er een wisselend programma en we sluiten de dag af met Pyjamapret.

Wist je dat er op TikTok korte filmpjes staan van ons animatieteam? Leuk om met de kinderen alvast in de vakantiestemming te komen en diverse dansjes te oefenen! In onze VakantieApp kun je het actuele animatieprogramma bekijken op je smartphone.

Huur een ingerichte tent op het eenouderveld

Kamperen is geweldig, maar een tent opzetten in je eentje kan een grote uitdaging zijn. Daar hebben we een oplossing voor: je kunt op het eenouderveld ook een tent huren! De grote De Waard tent staat al voor je klaar en is volledig ingericht. Laat de vakantie maar beginnen! 

De faciliteiten in de tent in het kort:

  • Geschikt voor 4-6 persoon
  • Kitchnette met servies
  • Bedden met dekbedden en kussens
  • Lakenpakket is verplicht
  • Tuinset 
  • Huisdieren zijn niet welkom in de tent

Tijdens je vakantie op De Hondsrug kun je gebruik maken van de gratis afwasservice en mag je onbeperkt gebruik maken van het sanitairgebouw en alle andere faciliteiten.

Wil je liever kamperen? Bekijk dan hier snel de mogelijkheden!

 

Meer informatie of direct reserveren

Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met reserveren. Heb je nog vragen of wil je direct je vakantie reserveren, neem dan snel contact met ons op. Uiteraard kun je ook je vakantie online reserveren. Laat de vakantiepret maar beginnen!  

Lees minder