Evenementen tijdens je verblijf op Camping de Hondsrug

In Drenthe worden waanzinnig veel leuke evenementen en festijnen georganiseerd. Tijdens je verblijf op Camping de Hondsrug is het natuurlijk geweldig om één van deze evenementen bij te wonen.

Voor jong en oud worden er diverse evenementen gehouden. Of je nu met het gezin, de hele familie of misschien zelfs met een groep vrienden overnacht op Camping de Hondsrug, er is altijd een passend festijn op de camping of in de buurt. Bekijk hieronder diverse evenemententips!

Fantastische evenementen op Camping de Hondsrug

In augustus komt op Camping de Hondsrug het Circus diverse voorstellingen geven. Er gaat heel wat oefening aan vooraf en daarom wordt spektakel ook gegarandeerd.

Op dinsdag 9 augustus 2017 werd er wederom op de camping een roofvogeldemonstratie gegeven. Tijdens de show kun je kennis maken met de Oehoe, Slechtvalk, Dwergooruil en vele andere roofvogels. Diverse buizerds showen je hoe zij hun prooi in het wild vangen. Schrik niet, ze kunnen behoorlijk dicht langs je vliegen!

Georganiseerde evenementen in Drenthe

In Drenthe worden veel leuke evenementen georganiseerd. De goedbezochte Brinkmarkten bijvoorbeeld. Deze vinden plaats in het Drentse Annen. Ook de Fiets4Daagse is een veel bezocht evenement in Drenthe en wordt dit jaar gehouden van 16 tot en met 19 juli 2019.

Het is eveneens leuk om tijdens je verblijf de 39e editie van het Truckstar Festival op 27 en 28 juli 2019 te bezoeken. Dit evenement wordt gehouden op het TT-Circuit in Assen. De Gamma Racing Day vindt op 17 en 18 augustus 2019 plaats, eveneens op het circuit van Assen. Wil je gratis toegang tot de taluds en tribunes tijdens de Gamma Racing Day? Vraag dan nu je tickets aan.

Voor meer leuke evenementen in de omgeving van Camping de Hondsrug in Drenthe kun je kijken op de evenementenkalender.